‘Grote betrokkenheid met een gezonde afstand’

Revalent is sinds 1998 actief als begeleidingsbureau voor personele vraagstukken in het onderwijs. Hierdoor zijn wij uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen in en de eisen van het moderne onderwijs. Vanuit onze ruime ervaring hebben we goed zicht op de stressfactoren in het onderwijs. We hebben zicht op de verschillende motivaties om in het onderwijs te gaan werken en op de valkuilen die daarbij kunnen voorkomen. Wij gebruiken deze kennis en ons netwerk om u optimaal te begeleiden in uw werk, of naar ander werk, zowel binnen als buiten het onderwijsveld.

Revalent werkt in opdracht van een groot aantal onderwijsorganisaties in Midden-Nederland. In het basisonderwijs zijn dit onder andere Stichting Primair Onderwijs Utrecht (SPO Utrecht); Katholieke Scholenstichting Utrecht (KSU); Wereldkidz Zeist; Stichting Openbaar Onderwijs Wijk bij Duurstede; OPO-R Tiel; Fectio Houten; Voila Leusden; De Oorsprong Wijk bij Duurstede; PCBO Amersfoort; CBO-Zeist; SPCO Het Groene Hart Woerden; SPCO Fluenta Nieuwegein; KPOA Amersfoort; Het Sticht Zeist.

In het speciaal onderwijs: Berg en Boschschool De Bilt; Speciaal Onderwijs Amersfoort; Donnerschool Barneveld; De Kleine Prins Bilthoven en Auris Utrecht.

In het voortgezet onderwijs onder andere Meridiaan College en OnderwijsGroep in Amersfoort; Cals College Nieuwegein; College De Heemlanden Houten; CVO-Groep en De Breul Zeist; Marnix College Ede; Nimeto en Grafisch Lyceum Utrecht.